Bestel Utrecht Hop!

Vul dit formulier in om de biergids voor de provincie Utrecht Utrecht Hop! te bestellen. Zodra wij de betaling (zie hieronder) binnen hebben zullen wij de gids toezenden.
Naam
E-mailadres
Onderwerp
Straat
Postcode
Plaats

Stuur een kopie van dit bericht naar je eigen e-mailadres

Klik op de juiste afbeelding --> tijger
Op woensdag 2 november verschijnt UTRECHT HOP!, de nieuwe up to date biergids voor de hele provincie Utrecht. Honderdzestig kleurrijke pagina's boordevol informatie over alle 36 brouwerijen in de provincie, een selectie van de beste biercafés en -winkels, en veel bierhistorie, compleet met bierwandelingen door Amersfoort en Utrecht. Utrecht Hop! is een gids met bieren, brouwers en biercafés in de provincie Utrecht uit uitgebracht op initiatief van Stichting Houtens Brouw Collectief. Wie zijn al die brouwers, wat brouwen ze en waar doen ze dat? Waar zijn de brouwerijen te vinden en wat zijn de beste plekken om de bieren te proeven? In deze state of the art gids kan je het allemaal vinden. Het rijke bierverleden van de provincie wordt daarbij niet vergeten!

In 1970 draaide de Phoenix-brouwerij in Amersfoort de bierkraan dicht en werd er voor het eerst sinds 1000 jaar geen bier meer gebrouwen in de provincie Utrecht. De biercultuur was op sterven na dood en Nederland geheel verpilst. Niet lang daarna begon een voorzichtige ommekeer en inmiddels heeft de ‘craft beer’ revolutie de biercultuur in haar greep. Liefst 35 geregistreerde brouwerijen telt de provincie nu en volgende maand kunnen dat er al meer zijn. Daarnaast wordt de biercultuur als nooit tevoren verlevendigd met brewpubs, biercafés, bierwinkels en - festivals.

LET OP: wie voor 2 november bestelt, betaalt geen extra verzendkosten! Na 2 november betaal je €2,60 extra.
Maak dan per gids €18,55 over (voor 2 november €15,95) op rekeningnummer NL78 INGB 0007 500 111 ten name van Stichting Houtens Brouw Collectief. Vermeld daarbij Utrecht Hop! en uw postadres.

De gids kost €15,95 en is na 2 november verkrijgbaar bij de boekhandel of bol.com.

Kees Volkers is bierhistoricus en brouwer. Eerder verschenen van zijn hand: Wandelen over de Bierkaai - een bierhistorische gids van Utrecht (2006, Aprilis) en -met Pim van Schaik - Ontdek de bieren van Amsterdam (2013, Stokerkade) Klik op de cover van de gids voor een sneak-preview van de gids:

 Utrecht Hop!